Parempi bisnes

Hyviä uutisia STT:n virrasta

Parempi Bisnes on hyviin uutisiin sekä inhimilliseen ja taloudelliseen hyvinvointiin keskittyvä verkkomedia, jonka tavoitteena on edistää positiivista ajattelua ja muutosta. Verkkolehteä kustantaa Accountor Software, johon kuuluu useita ICT-yrityksiä.

Haaste

Monikanavaiseen Parempi Bisnes -verkkolehteen kaivattiin laadukasta uutis- ja kuvamateriaalia tukemaan sisällöllisiä tavoitteita.

Parempi Bisnes on niin kutsuttu oma media eli muun kuin mediayrityksen ylläpitämä media. Lehti nostaa esiin suomalaisia ihmisiä ja yrityksiä innostavia näkökulmia, toimii kustantajan yhteiskuntavastuuhankkeena sekä palvelee taustalla toimivia yrityksiä myös mainonnan keinoin.

Ratkaisu

Parempi Bisnes otti käyttöön STT:n uutispalvelun voidakseen poimia sieltä verkkolehden profiiliin sopivia uutisia. Lehtikuvan uutiskuvapalvelun avulla kuvitetaan niin STT:n uutisia kuin muitakin lehden juttuja.

Parempi Bisnes hakee uutiset STT:n Mediapankista ja kuvat Lehtikuvan kuvakaupasta. Tarvittaessa tekstejä muokataan ja täydennetään sivuston tarpeisiin sopiviksi, journalistin etiikasta tinkimättä.

“STT:n avulla olemme luoneet uudenlaisen konseptin, jossa valtakunnalliset kovat uutiset ovat osa yksityisen yrityksen asiakas- ja sidosryhmäviestintää.”

Päätoimittaja Timo Järvinen, Parempi bisnes

Asiakkaan palaute

STT ja Lehtikuva toimivat verkkolehtemme juttutuotannon laadukkaana runkona. Lehden tavoitteet ovat perinteistä asiakaslehteä pidemmällä: laajan lukijakunnan palvelemisessa ja yleisen asenneilmapiirin muuttamisessa. STT on olennainen kumppani ison kuvan rakentamisessa.

STT:n ja Lehtikuvan palvelut ovat toimineet luotettavasti ja joustavasti. Olemme yhteistyöhön tyytyväisiä.

Päätoimittaja Timo Järvinen, Parempi Bisnes