Uusi beta.lehtikuva.fi avattu!

JOHNER / LEHTIKUVA

 

Laadukkaiden kuvituskuvien ostaminen on nyt helppoa!

Oletko miettinyt, mistä löytäisit kuvituskuvia blogitekstiin, viestinnän sisältöihin, verkkosivuille, presentaatioihin, tarjouspyyntöihin, jne.?

Olemme tänään avanneet Lehtikuvan uuden verkkosivuston beta-version. Beta.lehtikuva.fi: ssä Lehtikuvan kuvituskuvat sekä historialliset kuvat ovat vapaasti selailtavissa ja ostettavissa ilman kirjautumis- tai rekisteröitymispakkoa.

Jos näet kuvan, joka sopisi vaikkapa olohuoneesi seinälle, voit ostaa korkearesoluution omaan käyttöösi! Beta.lehtikuva.fi on kaikille avoin ja kuvat ostettavissa luottokortilla.

Nimensä mukaisesti uusi sivusto on vielä beta-versio, mikä tarkoittaa sitä, että kehitystyömme ja sivuston rakentaminen jatkuu. Otamme mielellämme palautetta vastaan! Voit lähettää palautetta osoitteeseen harri.juutilainen(at)stt.fi.

Nykyinen Lehtikuvan kuvakauppa jatkaa uutiskuva- ja muiden sopimusasiakkaidemme palvelemista. Uutiskuvat löytyvät siis edelleen täältä (edellyttää kirjautumista palveluun).

Uutiskuvat tuomme uudelle beta-sivustolle myöhemmässä vaiheessa vuoden 2017 aikana. Tuolloin, kun betassa on koko Lehtikuvan valikoima, se lakkaa olemasta beta ja korvaa nykyisen www.lehtikuva.fi:n Lehtikuvan kaiken kattavana sivustona. Pidämme teidät ajan tasalla!

Siirry beta.lehtikuva.fi:hin 

Tämän blogitekstin kuvat:

Etsitkö kuvia viestinnän tai markkinoinnin käyttöön? Lue vinkkejä kuvituskuvan valintaan täällä

BILDHUSET / LEHTIKUVA