Kaksi nuorta naista tekee töitä toimistolla.
Lehtikuva / Emmi Korhonen

HALUATKO TEHDÄ UUTISIA, JOIHIN LUOTTAA KOKO SUOMI? HAE TÖIHIN STT:LLE!

Suhtaudutko intohimoisesti uutiseen ja tinkimättömästi luotettavuuteen ja nopeuteen? Osaatko kertoa merkittävästä kiinnostavasti sanoin tai kuvin? Jos vastauksesi on kyllä, uutistoimisto STT sopii Sinulle.

Etsimme sijaisia STT:lle seuraaviin tehtäviin kevääksi ja kesäksi 2024:

Journalisteja 24h-toimitukseen (kotimaa, talous, politiikka, ulkomaat, kulttuuri, juttujen editointi)
Journalisteja urheilutoimitukseen
Kuvaajia ja kuvatoimittajia Lehtikuvaan
Verkko- ja radiouutistoimittajia STT:n toimittamiin Ylen uutisten yövuoroihin Pasilaan

Uutistyömme on nopeatempoista vuorotyötä kotimaan, politiikan, ulkomaan, talouden, kulttuurin ja urheilun aiheiden parissa. Valtakunnallisen uutisseurannan lisäksi pääset meillä toteuttamaan omia juttu- ja kuvausideoitasi. Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta uutistyöstä maakunnallisessa tai valtakunnallisessa välineessä. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, joustavat etätyömahdollisuudet ja paikan valtakunnan uutisten polttopisteessä sekä tiiviin työyhteisön, jossa pääset näyttämään kykysi. Yhteensä meitä STTläisiä on noin 140. Saat apua ja tukea aina tarvitessasi.

Keväällä tarjoamme pääosin vuoroja tarvittaessa töihin -periaatteella, kesällä puolestaan sekä osa- että kokoaikaista työtä. Toivomme, että kesäksi töihin tulevat voivat aloittaa perehtymisen ja vuorojen teon jo keväällä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Lisätietoja antavat sähköpostitse toimituspäälliköt Laura Kolu (24h-toimitus ja Ylen yövuorot) ja Panu Tuunala (urheilu, Lehtikuva), etunimi.sukunimi@stt.fi

Haku alkaa 8. tammikuuta noin klo 9:n aikaan osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/kesatoihin-stt-lle-2024/ZANrOX

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian haun avauduttua, viimeistään 28.1.2024 mennessä. Täytämme paikkoja heti hakuajan alusta alkaen.