Liina Nelimarkka

2. maaliskuuta 2017

Uusi kuvapankki beta.lehtikuva.fi avattu!

JOHNER / LEHTIKUVA

 

Laadukkaiden kuvituskuvien ja historiallisten kuvien ostaminen on nyt helppoa!

Oletko miettinyt, mistä löytäisit kuvituskuvia viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin kuten blogitekstiin, viestinnän sisältöihin, verkkosivuille, presentaatioihin, tarjouspyyntöihin, jne.?

Olemme avanneet Lehtikuvan uuden verkkosivuston beta-version. Beta.lehtikuva.fi: ssä Lehtikuvan kuvituskuvat sekä historialliset kuvat ovat vapaasti selailtavissa ja ostettavissa ilman kirjautumista tai rekisteröitymispakkoa.

Jos näet kuvan, joka sopisi vaikkapa olohuoneesi seinälle, voit ostaa korkearesoluution omaan käyttöösi! Beta.lehtikuva.fi on kaikille avoin ja kuvat ostettavissa luottokortilla.

Nimensä mukaisesti uusi sivusto on vielä beta-versio, mikä tarkoittaa sitä, että kehitystyö ja sivuston rakentaminen jatkuu. Otamme mielellämme palautetta vastaan! Voit lähettää palautetta osoitteeseen liina.nelimarkka(at)stt.fi.

Nykyinen Lehtikuvan kuvakauppa jatkaa uutiskuva- ja muiden sopimusasiakkaidemme palvelemista. Uutiskuvat löytyvät siis edelleen täältä (edellyttää kirjautumista palveluun).

Uutiskuvat tuomme uudelle beta-sivustolle myöhemmässä vaiheessa vuoden 2017 aikana. Tuolloin, kun betassa on koko Lehtikuvan valikoima, se lakkaa olemasta beta ja korvaa nykyisen www.lehtikuva.fi:n Lehtikuvan kaiken kattavana sivustona. Pidämme teidät ajan tasalla!

Siirry beta.lehtikuva.fi:hin 

Lehtikuva Facebookissa.

Tämän blogitekstin kuvat:

Etsitkö kuvia viestinnän tai markkinoinnin käyttöön? Lue vinkkejä kuvituskuvan valintaan täällä

BILDHUSET / LEHTIKUVA