STT on talo täynnä tiedon ammattilaisia. Luomme, seulomme, jalostamme ja välitämme tietoa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Tarvitsetpa organisaatiollesi yhteistyökumppania maineenhallintaan, luotettavaan tiedonvälitykseen, sisällöntuotantoon tai kuvapalveluihin, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tarjoamme kaikki viestinnän palvelut yhdeltä luukulta. Käytössäsi ovat aina parhaat asiantuntijat suunnittelemaan ja toteuttamaan tarvitsemasi kokonaisuuden.

Ota yhteyttä myyntiin

Referenssit

Jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen. Meidän asiantuntemustamme on auttaa sinua löytämään organisaatiollesi parhaiten sopiva ratkaisu.

Yhteistyö tuottaa parhaan lopputuloksen. Sinulla on paras asiantuntemus yrityksesi toimintaympäristöstä. Me täydennämme sitä ymmärryksellä viestintä- ja mediamaailmasta.

Tutustu esimerkkeihin palvelukokonaisuuksista, joita olemme räätälöineet yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää

Nainen pitelee käsissään tablettia ja tarkastelee interaktiivista karttaa Veikkauksen suurimmista tuensaajista.

Kaikki palvelut

STT:n palveluihin kuuluu kymmeniä viestintätuotteita, joita yhdistelemällä ja soveltamalla rakennetaan yksilöllinen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Flow Festivalin yleisö juhlii Helsingin Suvilahdessa auringon laskiessa ja värikkäiden ilmapallojen keskellä.

 

Tarvitsetko sisältöä verkkosivuillesi tai kuvia julkaisuusi? Vai onko sinulla tarve tietää, mitä organisaatiostasi puhutaan?

Palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin viestinnällisiin tarpeisiin.

Tutustu palveluihimme

Haluatko tietää, mitä maailmassa tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa?

 

Kun Suomessa tai maailmalla tapahtuu, me tiedämme sen aina.

Uutispalvelumme kattavuus on sekä maantieteellinen että ajallinen. Tuotamme uutisjuttuja, –kuvia ja –grafiikoita tasaisesti silloinkin, kun maailma on hiljainen. Ja sitten kun tapahtuu, teemme vielä enemmän.

Luotettavuuden rakentaminen vie vuosia, mutta maineen voi menettää yhdessä yössä.

STT:n brändin kivijalkana luotettavuus velvoittaa meitä myös myynnissä ja asiakaspalvelussa. Olemme luotettavia yhteistyökumppaneita ja tuotamme asiakkaille palveluja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja ratkaisevat heidän ongelmiaan. Lisäksi olemme neutraali osapuoli – meidän kanssamme kaikki voivat tehdä yhteistyötä.

Kaipaatko ammattitaitoisesti toteutettua sisältöä yrityksesi verkkosivuille?

Hyvä tapa hankkia sisältöä yritysten omiin julkaisuihin on ostaa meiltä kuvaa, grafiikkaa, tekstiä tai yhdistellä niitä kaikkia.
Valikoimassa löytyy. Meiltä voi ostaa yksittäin tai isoina setteinä. Teemme esimerkiksi yksittäin ostettavissa olevia merkkipäivähaastatteluja tunnetuista suomalaisista. Meiltä saa myös vaikkapa täysin yrityksen omiin tarpeisiin räätälöidyn Lehtikuvan kuvauksen.

Omistatko dataa tai muuta materiaalia, joka kaipaisi ammattilaisen käsittelyä?

Osaamme käsitellä ja visualisoida tietoa eri muotoihin, asiakkaan tarpeita ymmärtäen ja ratkaisulähtöisesti.
Asiakkaidemme ei tarvitse ottaa selkoa esimerkiksi tietyn verkkotyökalun lisenssiehdoista, sillä selvitämme suomalaiseen mediakenttään soveltuvia ratkaisuja heidän puolestaan. Meillä on jakeluverkostot lukuisiin eri toimitusjärjestelmiin. Tuomme ajatuksia ja terveisiä myös kansainvälisiltä uutistoimistoilta ja tiedämme, mihin media- ja viestintämaailma on menossa.

Etsitkö historiallista arkistokuvaa?

Lehtikuvan tuotteisiin kuuluu historiallista tuotantoa eri vuosisadoilta.
Jo nytkin mittavan kokoinen historiallinen kuvatarjontamme täydentyy jatkuvasti. Lehtikuvan kuvat, niin historiallinen kuin uusi tuotanto, ovat saatavissa Lehtikuvan kuvakaupasta.

Askarruttavatko kuvien käyttöoikeudet?

Myös neuvonta ja konsultointi kuuluvat palveluihimme.
Neuvomme kuvien käyttöön liittyvien oikeuksien tiimoilta sekä teknisistä ongelmista. Asiakkaalla saattaa olla ajatuksia kuvituksesta, mutta ne ovat vielä idean tasolla. Ratkomme asiakkaan kanssa visuaalisia ongelmia, jotta asiakas löytää etsimänsä.