STT on talo täynnä tiedon ammattilaisia. Luomme, seulomme, jalostamme ja välitämme tietoa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Tarvitsetpa organisaatiollesi yhteistyökumppania maineenhallintaan, luotettavaan tiedonvälitykseen, sisällöntuotantoon tai kuvapalveluihin, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tarjoamme kaikki viestinnän palvelut yhdeltä luukulta. Käytössäsi ovat aina parhaat asiantuntijat suunnittelemaan ja toteuttamaan tarvitsemasi kokonaisuuden.

Ota yhteyttä myyntiin

Referenssit

Jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen. Meidän asiantuntemustamme on auttaa sinua löytämään juuri organisaatiollesi parhaiten sopiva ratkaisu.

Yhteistyö tuottaa parhaan lopputuloksen. Sinulla on paras asiantuntemus yrityksesi toimintaympäristöstä. Me täydennämme sitä ymmärryksellä viestintä- ja mediamaailmasta.

Tutustu esimerkkeihin palvelukokonaisuuksista, joita olemme räätälöineet yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää

veikkaus_new

Kaikki palvelut

STT:n palveluihin kuuluu kymmeniä viestintätuotteita, joita yhdistelemällä ja soveltamalla rakennetaan yksilöllinen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Lehtikuva / Roni Rekomaa

 

Tarvitsetko sisältöä verkkosivuillesi tai kuvia julkaisuusi? Vai onko sinulla tarve tietää, mitä organisaatiostasi puhutaan?

Palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin viestinnällisiin tarpeisiin.

Tutustu palveluihimme

Haluatko tietää, mitä maailmassa tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa?

Kun Suomessa tai maailmalla tapahtuu, me tiedämme sen aina.
Kattavuus on sekä maantieteellinen että ajallinen. Tuotamme uutisjuttuja, –kuvia ja –grafiikoita tasaisesti, silloinkin kun maailma on hiljainen. Ja sitten kun tapahtuu, teemme vielä enemmän.

Tahdotko tietää, mitä sinusta kirjoitetaan?

Kun tiedät, mitä haluat seurata, mediaseurantanta löytää sen.
Mediaseurannan käyttäjillä on koko ajan tuorein tilannekuva asioista, jotka hän on valinnut tärkeiksi. Autamme myös hahmottamaan, mikä on tärkeää. Emme ole aina sopuisasti samaa mieltä, vaan haastamme asiakasta. Jatkossa teemme yhä enemmän analyysiä esimerkiksi siitä, miten monta juttua yrityksestäsi on tehty verrattuna kilpailijoihin, tai mikä on ollut positiivista, mikä negatiivista. Kerromme pidemmällä aikavälillä, mitä tämä kaikki merkitsee.

Onko sinulle tärkeää luottaa siihen, mitä luet, näet ja kuulet?

Luotettavuuden rakentamiseen menee vuosia, mutta sen voi menettää yhdessä yössä.
STT:n brändin kivijalkana luotettavuus velvoittaa meitä myös myynnissä ja asiakaspalvelussa. Olemme luotettavia yhteistyökumppaneita ja tuotamme asiakkaille palveluja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja ratkaisevat heidän ongelmiaan. Lisäksi olemme neutraali osapuoli. Emme edusta mitään leiriä, vaan meidän kanssamme kaikki voivat tehdä yhteistyötä.

Kaipaatko sisältöä yrityksesi verkkosivuille?

Hyvä tapa hankkia sisältöä yritysten omiin julkaisuihin on ostaa meiltä kuvaa, grafiikkaa, tekstiä tai yhdistellä niitä kaikkia.
Valikoimassa löytyy. Meiltä voi ostaa yksittäin tai isoina setteinä. Teemme esimerkiksi yksittäin ostettavissa olevia merkkipäivähaastatteluja tunnetuista suomalaisista. Meiltä saa myös vaikkapa täysin yrityksen omiin tarpeisiin räätälöidyn Lehtikuvan kuvauksen.

Onko sinulla dataa tai materiaalia, joka kaipaisi viestinnän ammattilaisen käsittelyä?

Osaamme käsitellä ja visualisoida tietoa eri muotoihin.
Asiakkaidemme ei tarvitse kunkin erikseen selvittää esimerkiksi tietyn verkkotyökalun lisenssiehtoja, sillä selvitämme suomalaiseen mediakenttään soveltuvia ratkaisuja heidän puolestaan. Meillä on jakeluverkostot lukuisiin eri toimitusjärjestelmiin. Tuomme ajatuksia ja terveisiä myös kansainvälisiltä uutistoimistoilta ja tiedämme, mihin media- ja viestintämaailma on menossa.

Etsitkö historiallista arkistokuvaa?

Lehtikuvan tuotteisiin kuuluu historiallista tuotantoa eri vuosisadoilta.
Historiallinen kuvatarjontamme täydentyy jatkuvasti. Lehtikuvan kuvat, niin historiallinen kuin uusi tuotanto, ovat saatavissa Lehtikuvan kuvakaupasta.

Askarruttavatko kuvien käyttöoikeudet?

Myös neuvonta ja konsultointi kuuluvat palveluihimme.
Neuvomme kuvien käyttöön liittyvien oikeuksien tiimoilta sekä teknisistä ongelmista. Asiakkaalla saattaa olla ajatuksia kuvituksesta, mutta ne ovat vielä idean tasolla. Ratkomme asiakkaan kanssa visuaalisia ongelmia, jotta asiakas löytää etsimänsä.