Jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen. Meidän asiantuntemustamme on auttaa sinua löytämään juuri organisaatiollesi parhaiten sopiva ratkaisu.

Alla esittelemme muutamia erilaisia haasteita, joihin olemme yhdessä asiakkaan kanssa räätälöineet ratkaisun. Asiakas on paras arvioimaan sen, kuinka olemme toteutuksessamme onnistuneet.

Kainuun Sanomien kyltti.

Kainuun Sanomat

Grafiikkaa tilauksesta

STT:n graafikot toteuttavat Kainuun Sanomien tarvitsemat grafiikat tilauksesta usein saman päivän aikana. Kyseiset grafiikat on tarkoitettu vain Kainuun Sanomien käyttöön, eivätkä ne ole muiden STT:n grafiikka-asiakkaiden käytettävissä.

 

Flow festivaalin kävijöitä ja ilmapalloja Helsingin Suvilahdessa.

Parempi Bisnes

Hyviä uutisia STT:n uutisvirrasta

Parempi Bisnes -verkkolehteen kaivattiin laadukasta uutis- ja kuvamateriaalia tukemaan sisällöllisiä tavoitteita. Lehti otti käyttöön STT:n uutispalvelun poimiakseen sieltä profiiliinsa sopivia uutisia. Lehtikuvan kuvilla kuvitettiin niin STT:n uutisia kuin muitakin lehden juttuja.

(Jälkihuomautus: Parempi Bisnes -verkkojulkaisun toiminta päättyi vuoden 2018 lopussa.)

Unctadin varapääsihteeri Joakim Reiter Pörssitalolla Helsingissä vuonna 2015.

Nasdaq Helsinki

Kuvaaja palveluksessasi

STT:llä kuvatoimittaja kuunteli Nasdaq Helsingin kuvaustoiveet ja valitsi tilaisuuteen sopivan kuvaajan.
Kuvattavat aiheet ja aikataulun kuvatoimittaja suunnitteli yhdessä Nasdaqin viestinnän kanssa.

 

Henkilö lukee tabletilta uutisia.

MSN.fi

Päivittyvät uutiset sivuillesi

Vuonna 2014 Microsoft uudisti MSN.fi-sivustonsa tekemällä siitä laajan uutis-, viihde- ja lifestylesisältöjä tarjoavan kokonaisuuden. MSN tarvitsi palveluihinsa reaaliaikaisesti tuotettua, kuvitettua uutismateriaalia vuorokauden ympäri.