Avoinna olevat tehtävät

Graafikoksi kesätöihin

STT:n grafiikkapalveluun etsitään nopealla tahdilla kesäsijaistajaa.

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti noin kahdeksi kuukaudeksi kesäkuun alusta lähtien. Kesän ohella sijaistustarvetta on tavallisesti noin parin vuoron verran kuukaudessa, joista ensimmäiset jo toukokuussa. Sijaistuksia on tarjolla samaan tapaan kokoaikaisen työjakson päätyttyä.

Työaika on minimissään kuusia tuntia vuorokaudessa sijoittuen noin aikavälille klo 12-18. Työ on perehdytyksen jälkeen varsin itsenäistä, joten sitä voi tarvittaessa ja oman elämäntilanteen mukaan tehdä myös täysin etänä. Joustavuuden puolesta tehtävä sopii esimerkiksi freelancerille tai mahdollisesti pitkällä opinnoissaan olevalle opiskelijalle, jolla on jo työkokemusta.

Työssä vaaditaan:

Visuaalista silmää ja printtipainotteista kokemusta uutisgrafiikasta

Asiakkaat ovat printtisanomalehtiä, jotkut asiakkaista käyttävät printtigraafeja myös verkossa. Työssä käytettävät ohjelmistot ovat Illustrator, Photoshop, Neo ja Office365.

Itsenäistä työotetta ja uutiskielikorvaa

Graafikko työskentelee ja suunnittelee työnsä pääosin itsenäisesti, tukeutuen STT:n uutissuunnitteluun ja tekstitoimitukseen. Tehtävässä tuotetaan myös uutistekstiä grafiikoihin. Osa ulkomaanuutisten grafiikoista käännetään AFP:n englanninkielisestä materiaalista.

Tehtäväkohtainen palkka koostuu lehdistön palkkaluokasta II b + lisistä. Haku on auki toistaiseksi ja paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:llä ja muutamalla työnäytteellä varustettuna voi toimittaa osoitteeseen sttrekrytointi@stt.fi. Lisätietoja tuottaja Aleksi Tuomolalta (09) 6958 1315 | aleksi.tuomola(at)stt.fi

Avustajaksi toimitukseen

STT:llä on säännöllinen tarve avustajien kirjoittamille jutuille. Lisätietoja yhteistyöstä antaa avustajajutuista vastaava tuottaja Hanna Anttila (09) 6958 1491 | hanna.anttila(at)stt.fi. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla..

Lehtikuvan kumppaniksi tai kuvituskuvamalliksi

Lehtikuva solmii myyntisopimuksia Suomessa työskentelevien kuvaajien kanssa. Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voit lukea aiheesta lisää kuvituskuvien tuotesivulta tai ottaa suoraan yhteyttä kuvahallinnan ja kumppanuuksien päällikkö Johanna Oksaseen (09) 6958 1256 | johanna.oksanen(at)lehtikuva.fi

Lehtikuva tarvitsee kuvituskuvien malleiksi tavallisia suomalaisia. Malleille maksetaan työstä kertakorvaus. Jos kiinnostuit, voit tutustua aiheeseen tällä sivulla tai ottaa suoraan yhteyttä Johanna Oksaseen.

STT:n logo.