Toimitusjohtaja STT:lle

STT on talo täynnä tiedon ammattilaisia. Luomme, seulomme, jalostamme ja välitämme tietoa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme kaikki viestinnän palvelut yhdeltä luukulta.

STT:n asiakkaita ovat kaikki suomalaiset. Aineistomme tavoittaa tekstin tai kuvan muodossa kaikki merkittävimmät suomalaismediat. Kuka tahansa on sitä kautta uutispalvelujemme asiakas, lukija tai katsoja tai kuuntelija.

Mediapalveluiden asiakkaat ovat julkaisijoita, joilla on kerrottavaa. Heille tärkeää on luotettava tiedonvälitys ja ammattimainen journalistinen sisältö.

STT Viestintäpalveluiden asiakkaina on yrityksiä ja organisaatioita, jotka viestintäpalveluiden avulla kertovat omaa tarinaansa kohdeyleisöilleen, hankkivat näkyvyyttä ja tekevät strategista ja suunnitelmallista viestinnän ajoittamista.

Suomen suurin kuvatoimisto Lehtikuva on kuulunut STT:n kokonaisuuteen vuodesta 2010. Kuvamyynnin asiakkaita ovat kaikki kuvankäyttäjät kuten mediat, järjestöt, yritykset, kustantamot ja mainostoimistot, sivustot, bloggaajat ja tulevaisuuden uusien julkaisumuotojen kuvankäyttäjät.

Työntekijöitä on reilu sata ja toimisto sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Nykyisen toimitusjohtajan jättäessä suunnitellusti ja sovitusti tehtävän haemme toimitusjohtajaa STT:lle. Tehtävässäsi

 • Johdat STT:n operatiivista liiketoimintaa ja vastaat sen taloudellisesta kannattavuudesta
 • Vastaat liiketoiminnan kehittämisestä määritellyn strategian mukaisesti
 • Johdat ja kehität myynnin toimintoja sekä vastaat yhteistyöstä asiakkaiden ja
  kumppaneiden kanssa
 • Vastaat verkostoitumisesta sidosryhmien kanssa eri foorumeissa
 • Toimit motivoivana esimiehenä koko asiantuntijatiimille ja mahdollistat heidän jatkuvan
    kehittymisensä
 • Vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä
 • Raportoit hallituksen puheenjohtajalle

STT on uuden edessä. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahvaa kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja näyttöä menestyksellisestä liiketoiminnan johtamisesta. Arvostamme kykyä strategiseen ajatteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mediatoimialan syvä ja journalismin hyvä tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat menestymisen kannalta keskeisiä edellytyksiä. Haluat vaikuttaa ja työskennellä toimialan tulevaisuuden kehittämiseksi. Viet asioita eteenpäin aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on näyttöä motivoivasta henkilöstöjohtamisesta ja onnistuneesta muutosjohtamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa STT:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Putkiranta, p. 040 550 1551, soittoajat: maanantaina 7.9. klo 12-13 ja keskiviikkona 16.9. klo 16-17.

Avoinna olevat tehtävät

Avustajaksi toimitukseen

STT:llä on säännöllinen tarve avustajien kirjoittamille jutuille. Lisätietoja yhteistyöstä antaa avustajajutuista vastaava varaesimies Hanna Anttila (09) 6958 1491 | hanna.anttila(at)stt.fi

.

Lehtikuvan kumppaniksi tai kuvituskuvamalliksi

Lehtikuva solmii myyntisopimuksia Suomessa työskentelevien kuvaajien kanssa. Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voit lukea aiheesta lisää kuvituskuvien tuotesivulta tai ottaa suoraan yhteyttä kuvahallinnan ja kumppanuuksien päällikkö Johanna Oksaseen (09) 6958 1256 | johanna.oksanen@lehtikuva.fi

Lehtikuva tarvitsee kuvituskuvien malleiksi tavallisia suomalaisia. Malleille maksetaan työstä kertakorvaus. Jos kiinnostuit, voit tutustua aiheeseen tällä sivulla tai ottaa suoraan yhteyttä Johanna Oksaseen.

STT:n logo.