Avoinna olevat tehtävät

Avainasiakaspäällikkö (Key Account Manager)

Etsimme STT:lle avainasiakaspäällikköä B2B-myynnin pariin. Uusi avainasiakaspäällikön rooli sijoittuu STT:n Viestintäpalvelut ja Kuvapalvelut liiketoimintojen alle.

Avainasiakaspäällikön työnkuvaan kuuluu monipuolisesti myyntiä uusille ja vanhoille asiakkaille sekä uuden digitaalisen palvelumme markkinointia. Myyntityön ohella avainasiakaspäällikkö osallistuu sopimusneuvotteluihin, asiakashallintaan, julkisiin kilpailutuksiin ja on mukana suunnittelemassa myyntimateriaalia ja palvelukuvauksia yhdessä kehitystiimimme kanssa.

Tehtävänkuvaan on mahdollista vaikuttaa aiemman osaamisen pohjalta. Tavoitteenamme on luoda mielekäs ja sopivan haastava työnkuva, jossa valittavan henkilön vahvuudet pääsevät esille, mutta tarjoamme myös uutta ja innostavaa opittavaa.

Kyseessä on vakituinen täysiaikainen työsuhde, joka alkaa tammi-helmikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hausta löydät täältä:

https://ats.talentadore.com/apply/avainasiakaspaallikko-key-account-manager-stt-lle/DoBabJ

Avustajaksi toimitukseen

STT:llä on säännöllinen tarve avustajien eli freelancer-toimittajien kirjoittamille jutuille. Edellytämme avustajiltamme aiempaa työkokemusta uutistyöstä. Lisätietoja yhteistyöstä antaa avustajajutuista vastaava tuottaja Hanna Anttila (09) 6958 1491 | hanna.anttila(at)stt.fi. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla..

Lehtikuvan kumppaniksi tai kuvituskuvamalliksi

Lehtikuva solmii myyntisopimuksia Suomessa työskentelevien kuvaajien kanssa. Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, voit lukea aiheesta lisää kuvituskuvien tuotesivulta tai ottaa suoraan yhteyttä kuvahallinnan ja kumppanuuksien päällikkö Johanna Oksaseen (09) 6958 1256 | johanna.oksanen(at)lehtikuva.fi

Lehtikuva tarvitsee kuvituskuvien malleiksi tavallisia suomalaisia. Malleille maksetaan työstä kertakorvaus. Jos kiinnostuit, voit tutustua aiheeseen tällä sivulla tai ottaa suoraan yhteyttä Johanna Oksaseen.

STT:n logo.