Avatar photo

7. huhtikuuta 2023

Lehtikuvan kuvakaupan beta-vaihe päättyi – Kuvakauppa toimii nyt edeltäjäänsä nopeammin

Lehtikuvan kuvakaupan beta-vaihe päättyi huhtikuun alkupuolella, jolloin Kuvakauppa myös siirtyi kokonaan osoitteeseen https://lehtikuva.fi/.

Kuvakauppa toimii nyt huomattavasti edeltäjäänsä nopeammin kuvien hakemisen ja lataamisen osalta. Hakulogiikkaa on rakennettu vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita ja kuvien ostoprosessi on tehty sujuvaksi.

Kuvakauppaa beta-vaiheessa ja aiemmissa versioissa vaivanneet hakunopeus- ja hinnoitteluongelmat on nyt saatu ratkottua. Tämän ansiosta asiakkaamme saavat nyt etsittyä ja ostettua tarvitsemansa uutis- ja kuvituskuvat huomattavasti aiempaa helpommin. Näin nopeaa hakutoimintoa emme ole pystyneet tarjoamaan koskaan aikaisemmin.

Aleksi Tuomola, kuvaliiketoiminnan kehityspäällikkö, STT

Palaute tärkeää jatkokehityksen kannalta

Kehitystyö jatkuu edelleen. Kehityslistalla on niin esimerkiksi ostoskoriin ja hakuun liittyviä ominaisuuksia kuin palvelun ulkoasuun ja käytettävyyteen liittyviä asioita. Videot ja pdf-muotoiset grafiikat on tarkoitus tuoda jälleen saatavilla Kuvakauppaan.

Asiakkaidemme palaute on ollut tärkeää, kun olemme priorisoineet seuraavaksi työn alle otettavia ominaisuuksia. Toivomme kuulevamme asiakkaiden ajatuksia, jotta pystymme jatkossakin palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti, nopeasti ja kattavasti.

Aleksi Tuomola

Ensimmäiset asiakkaat saivat uuden kuvakaupan käyttöönsä jo lähes vuosi siten. Viimeisetkin asiakkaat siirtyivät käyttämään uutta kuvakauppaa elokuussa 2022. Ikävä kyllä STT:hen heinäkuun lopussa 2022 kohdistunut verkkohyökkäys viivästytti ja vaikeutti Kuvakaupan kehitystä siten, että beta-vaihe kesti suunniteltua pidempään.