Avatar photo

28. marraskuuta 2018

Kaipaatko aurinkoon? Hae STT:lle jo tänään, meillä on aina kesä!

Suhtaudutko intohimolla uutiseen ja tinkimättömästi laatuun ja luotettavuuteen? Tahdotko räätälöidä aiheita niin verkkoon, radioon kuin printtimediaan ja nähdä uutisesi leviävän ympäri Suomen? Suomen loistavin uutistoimisto STT sopii sinulle!

Etsimme sijaisia uutistoimitukseen. Hakea voit milloin vain, mutta kesän 2019 pesteistä kiinnostuneiden hakemuksia toivotaan 10.12. 2018 mennessä. Kesällä tarjoamme osa- ja kokoaikaista työtä. Etusijalla ovat hakijat, jotka voivat aloittaa perehtymisen ja työt toimituksen ttt-vuoroissa jo kevättalvella.

Haemme toimittajia, kuvaajia, kuvatoimittajia ja graafikoita 24h-toimitukseen, urheiluun, Lehtikuvaan ja grafiikkaosastolle. Etsimme myös käsittelijöitä, jotka ovat tiukkoja pilkuille ja rohkeita otsikkohommissa.

24h-toimitus uutisoi koti- ja ulkomaan, talouden, politiikan ja kulttuurin aiheista sekä rikos- ja oikeusasioista.

Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin ja paikan valtakunnanuutisten polttopisteessä.

Lisätietoja saa toimitusten esimiehiltä, puh. vaihde (09) 695 811.

Lähetä hakemuksesi liitteineen sttrekrytointi@stt.fi. Kerro viestin otsikossa, mille osastolle haet. (Viestin koko enintään 2 Mt.)

 

Lue lisää STT:n uutisten leviämisestä suomalaisessa mediassa

Lue kokemuksia harjoittelusta Lehtikuvan uutiskuvaajana

Lue lisää uutistoimiston tiimityöstä suurten uutistapahtumien aikaan