Avatar photo

7. tammikuuta 2020

Paikkoja auki uutisvainuisille journalisteille: STT hakee sijaisia kevääksi ja kesäksi 2020

STT:n toimittajia töissä tietokoneiden ääressä, vasemmassa laidassa STT:n logo
STT:n uutistiimiin etsitään kuvaajia ja toimittajia sijaisvuoroihin. Lehtikuva / Jussi Nukari

Suhtaudutko intohimolla uutiseen ja tinkimättömästi laatuun ja luotettavuuteen? Tahdotko räätälöidä aiheita niin verkkoon, radioon kuin printtimediaan ja nähdä uutisesi leviävän ympäri Suomen?

Jos vastauksesi on kyllä, uutistoimisto STT sopii Sinulle.

Etsimme sijaisia STT:n uutistoimitukseen kevääksi ja kesäksi 2020. Kevään aikana tarjoamme pääosin ttt-vuoroja ja kesällä sekä osa- että kokoaikaista työtä. Toivomme, että kesäksi tulevat voivat aloittaa perehtymisen ja vuorot jo keväällä.

Haemme journalisteja, kuvaajia ja kuvatoimittajia 24h-toimitukseen, urheiluun ja Lehtikuvaan. Etsimme myös käsittelijöitä, jotka ovat tiukkoja pilkuille ja letkeitä otsikkohommissa. 24h-toimitus uutisoi kotimaan, ulkomaan, talouden, politiikan ja kulttuurin aiheista sekä rikos- ja oikeusasioista.

Haemme myös verkko- ja radiouutistoimittajia STT:n toimittamiin Ylen uutisten yövuoroihin. Yövuorot tehdään Ylen tiloissa Pasilassa. Mahdollisuuksien mukaan yötoimittajat voivat tehdä myös päivävuoroja STT:n toimituksessa Ruoholahdessa.

Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin ja paikan valtakunnanuutisten polttopisteessä. Valittavilta edellytämme kokemusta uutistyöstä maakunnallisessa tai valtakunnallisessa välineessä.

STT:n kesätoimittajia on myöhemmin työllistynyt myös Australian yötoimituksen työkiertoon.

Lisätietoja voi kysyä Laura Kolulta (24h-toimitus ja Ylen yövuorot) ja Panu Tuunalalta (uutiskuva ja urheilu), etunimi.sukunimi@stt.fi. Voit myös jättää sähköpostitse soittopyynnön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen osoitteeseen sttrekrytointi@stt.fi viimeistään 9. helmikuuta. Kerro viestin otsikossa, mille osastolle haet. Sähköpostiviestin koko enintään 2 Mt.

Täytämme paikkoja hakuajan alusta asti heti sopivien hakijoiden löydyttyä.