Avatar photo

15. maaliskuuta 2018

Maunu Anhava nimitetty liiketoimintapäälliköksi

Maunu Anhava, 34, on valittu liiketoimintapäälliköksi johtamaan STT Viestintäpalveluiden ja kuvatoimisto Lehtikuvan myyntiä ja asiakaspalvelua.

Anhava siirtyy STT:lle sisältötoimisto Era Contentista, jossa hän työskenteli myyntijohtajana. Tätä ennen hän oli Sanoma Media Finlandissa mediamyynnin eri tehtävissä.

STT on Anhavalle tuttu paikka, sillä ennen Sanoma Media Finlandin vuosiaan hän työskenteli STT:llä usean vuoden ajan. Ensin toimittajana eri osastoilla, sitten asiakaspäällikkönä  STT Viestintäpalveluissa.

”Olo on kuin palaisi kotiin. Tiedän varmuudella, että STT:ssä on erittäin monipuolista osaamista, joka on aivan huipputasoa media-alalla. Yksi tärkeistä tehtävistä on, että tämä osaaminen ja palvelut saadaan entistäkin tehokkaammin asiakkaittemme käyttöön. Odotan intoa täynnä yhteistyötä tiimini kanssa”, Anhava kuvailee.

”Kaupallinen media ja markkinointiviestintä ovat rajussa murroksessa. Uskon, että tämä muutos avaa myös uusia mahdollisuuksia STT:lle”.

Anhava on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta.

Anhava aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alussa. Hänestä tulee myös STT:n johtoryhmän jäsen.

Lisäksi johtoryhmään on uusina jäseninä nimitetty uutiskuvan ja urheilun päällikkö Panu Tuunala sekä  STT:n media-asiakkuuksien liiketoimintapäällikkö Pihla Lehmusjoki.