Avatar photo

19. helmikuuta 2018

A-luokan toimittajat Australiaan – STT:n seuraavat uutiskengurut valittu

STT:n seuraavia uutiskenguruita yhdistää muiden muassa yksi ilmeinen asia: kaikkien etunimi alkaa A:lla. Anssi Rulamo, Annu Marjanen ja Annukka Koskela lähtevät Australiaan portaittain kesän ja syksyn aikana.

STT:n yövuorot on tehty vuodesta 2014 Australian Sydneystä. STT:n toimittajat seuraavat sieltä käsin yön uutistapahtumia päivävuorossa.

Suomeen palaavat Salla Salmela, Kerttu Heikura ja Minna Pulli. Nykyisestä kengurutiimistä Viivi Salminen jatkaa työskentelyä Australiassa.

Anssi Rulamo

Anssi Rulamo on työskennellyt STT:llä niin 24h-toimituksessa kuin urheilutoimituksessakin. Monipuolinen Anssi kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta nopeasti uutisen. Viime aikoina Anssi on kirjoittanut muun muassa Suomen presidenttiparin vauvasta ja Lauri Markkasen edesottamuksista NBA:ssa.

Australiassa tehtävissä vuoroissa seurataan erityisesti Pohjois-Amerikan urheilusarjoja, kuten jääkiekon NHL:ää ja koripallon NBA:ta, joten Anssin rautainen urheiluosaaminen pääsee oikeuksiinsa.

Annu Marjanen

Annu Marjanen on työskennellyt muun muassa STT:n Brysselin kirjeenvaihtajana sekä talouden ja politiikan toimittajana.  Myös Britanniassa asunut Annu tuntee niin kansainvälisen kuin kotimaisenkin politiikan koukerot. Viime viikolla Annu paneutui esimerkiksi peruskoulun uudistamiseen.

Annu kirjoitti Brysselissä asuessaan pienen matkaoppaan silloiseen kotikaupunkiinsa. Lue Annun vinkit siihen, miten pääset Brysselin harmaan pinnan taakse.

Annukka KoskelaAnnukka Koskela työskentelee parhaillaan STT:n 24h-toimituksen varaesimiehenä. Tässä tehtävässä Annukka vastaa STT:n kotimaan avustajasuhteista ja huolehtii, että STT:n suurimman toimituksen, 24h:n, työvuorot rullaavat.

Annukan viime vuonna julkaistu kirja ”Pesis – Opas jännittävän pelin seuraajalle ja harrastajalle” sai juuri kunniamaininnan Vuoden urheilukirja -gaalassa.