Avatar photo

7. tammikuuta 2021

Haluatko tehdä uutisia, joita lukee ja kuulee koko Suomi? Hae STT:lle!

STT:n toimittajia töissä tietokoneiden ääressä, vasemmassa laidassa STT:n logo
Lehtikuva / Jussi Nukari

Suhtaudutko intohimoisesti uutiseen ja tinkimättömästi laatuun ja luotettavuuteen?

Oletko samaan aikaan nopea ja tarkka?

Jos vastauksesi on kyllä, uutistoimisto STT sopii Sinulle.

Aloittaa voit jo keväällä

Etsimme sijaisia STT:n uutistoimitukseen ja Lehtikuvaan kevääksi ja kesäksi 2021. Keväällä tarjoamme pääosin ttt-vuoroja ja kesällä sekä osa- että kokoaikaista työtä. Toivomme, että kesäksi tulevat voivat aloittaa perehtymisen ja vuorot jo kevään aikana.

Haemme journalisteja, kuvaajia ja kuvatoimittajia 24h-toimitukseen, urheiluun ja Lehtikuvaan sekä graafikkoa grafiikkaosastolle.

24h-toimitus uutisoi kotimaan, ulkomaan, talouden, politiikan ja kulttuurin aiheista sekä rikos- ja oikeusasioista. Lisäksi 24h:ssa editoidaan STT:n kaikki jutut.

Haemme myös verkko- ja radiouutistoimittajia STT:n toimittamiin Ylen uutisten yövuoroihin. Yövuorot tehdään Ylen tiloissa Pasilassa. Mahdollisuuksien mukaan yötoimittajat voivat tehdä myös STT:n päivävuoroja.

Kuulokkeita käyttävä mies työskentelee kannettavalla tietokoneella kahvilassa.
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Hae 24. tammikuuta mennessä

Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, joustavat etätyömahdollisuudet ja paikan valtakunnanuutisten polttopisteessä. Edellytämme kokemusta uutistyöstä maakunnallisessa tai valtakunnallisessa välineessä.

Lisätietoja sähköpostitse Laura Kolulta (24h-toimitus ja Ylen yövuorot) ja Panu Tuunalalta (urheilu, Lehtikuva, grafiikka), etunimi.sukunimi@stt.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen osoitteeseen sttrekrytointi@stt.fi 24. tammikuuta mennessä. Kerro viestin otsikossa, mille osastolle haet. Viestin koko enintään 2 Mt.

Täytämme paikkoja heti hakuajan alusta asti.