Avatar photo

17. joulukuuta 2020

Lännen Media nojaa jatkossa entistä vahvemmin STT:n uutisiin ja uutiskuviin

Maakunnallisten sanomalehtien yhteenliitymä Lännen Media nojaa jatkossa aiempaa vahvemmin STT:n uutis- ja kuvatuotantoon. STT, Lännen Media ja siinä mukana olevat osakaslehdet ovat saaneet päätökseen neuvottelut uutistoimistoyhteistyön jatkosta.

Meille on tosi hienoa, että STT:n journalismi saa entistä näkyvämmän sijan Lännen Median lehdissä. Journalistin paras palkinto on, että juttuja luetaan.
Toivottavasti pystymme palvelemaan eri maakuntien yleisöä hyvin ja saamme heiltä myös palautetta, joko lehtien kautta tai suoraan.

STT:n päätoimittaja Minna Holopainen

Lännen Media kertoi omalta osaltaan suunnitelmista joulukuun alussa.

STT:n uutisia ja uutiskuvia Lännen Media hyödyntää helmikuun 2021 alusta alkaen muun muassa sanomalehtien yhteisillä uutissivuilla, joita taitetaan jatkossa Kainuun Sanomien toimituksen yhteydessä Kajaanissa.

Lukijoiden kannalta on hienoa, että asiakkuus sisältää myös Lehtikuvan kuvat ja uutiset saavat seurakseen laadukasta kuvajournalismia.

STT:n kuvatoimituksen toimituspäällikkö Panu Tuunala

Lännen Mediaan kuuluvat tulevaisuudessa Turun Sanomat, Kaleva, Lapin Kansa, Ilkka-Pohjalainen, Hämeen Sanomat, Forssan Lehti, Keskipohjanmaa, Kainuun Sanomat ja Länsi-Suomi.

Lännen Mediassa mukana olleet Aamulehti ja Satakunnan Kansa ovat kertoneet irtautuvansa yhteistyöstä. Aamulehti ja Satakunnan Kansa jatkavat STT:n asiakkaina.