Avatar photo

11. tammikuuta 2016

Tervetuloa uusille sivuillemme!

STT:n brändi uudistui, ja samalla uudistuivat myös verkkosivumme www.stt.fi.

STT-Lehtikuva on nyt yksinkertaisesti STT. STT:n uusi brändi kattaa kaiken sen osaamisen, mitä tietotoimistossamme on: uutiset tietysti, mutta myös muut mediasisältö- sekä viestinnän palvelumme. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset suunnittelutietopalvelut, julkisuusanalyysit ja grafiikkapalvelut.

Lukijana pääset tutustumaan osaamiseemme ja tekemisiimme entistä monipuolisemmin ja avoimemmin.

Viestintä- ja sisällöntuotanto-osaamisemme näkyy sivuilla kautta linjan myös siinä, että olemme tuottaneet sivujen kaikki tekstisisällöt itse. Sivujen kaikki kuvat ovat tietysti Lehtikuvan kuvakaupasta.

Täältä Ajankohtaista-osiosta voit jatkossa lukea kuulumisiamme aiempaa useammin. Toisinaan tänne tulevat kirjoittamaan myös Sydneyssä työskentelevät STT:n toimittajat, jotka aiemmin pitivät Kenguruvuorossa-blogia.

Toivon, että löydät etsimäsi sivuilta helposti. Tässä muutama tärppi:

  • Jos haluat lukea STT:n uutisia, suuntaa tuoreimmat uutiset -fiidiin.
  • Oletko kiinnostunut STT:n journalistista tavoitteista, uutiskriteereistä tai kielellisistä linjauksista? Tutustu siinä tapauksessa Tyylikirjaan.
  • Haluatko tietää, mitä erilaisia asiakkaidemme haasteita olemme ratkoneet? Lue asiakas-casejamme.
  • Voisiko tarjonnassamme olla jotain edustamasi median tai organisaation tarpeita varten ja haluaisit kysellä palveluistamme lisää? Ota yhteyttä myyntiimme!

Ja lopuksi vastaus kysymykseen, joka monella varmasti brändiuudistuksemme yhteydessä tulee mieleen. Eli miten käy Lehtikuvan brändin? Lehtikuva säilyy kuvien tuotemerkkinä ja näkyy mm. Kuvakaupassa ja kuvien krediiteissä. Kuvaajammekin ovat yhä Lehtikuvan kuvaajia.

Vielä kertaalleen tervetuloa!

Liina Nelimarkka

Markkinointipäällikkö, STT

Lue virallinen brändiuudistus-tiedotteemme