Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Konkarikuvaaja pyrkii huippusuorituksiin jo seitsemänsissä kesäolympialaisissaan

Heikki Saukkomaa on katsonut kameran linssin läpi yhdet jos toisetkin olympialaiset. Millä mielin hän lähtee taas matkaan, nyt Pariisin olympialaisiin? Entä mikä historiallinen hetki tallentui Heikin kameraan Atlantan hiostavassa illassa heinäkuussa 1996?

Avatar photo

18. heinäkuuta 2024
Kuvajournalismin uranuurtaja Patricia Seppälä oli todellinen tahtonainen – teki Lehtikuvasta yhden Pohjoismaiden suurimmista kuvatoimistoista

Lehtikuvan pitkäaikaisen johtohahmon Patricia Seppälän syntymästä tulee tällä viikolla kuluneeksi 100 vuotta. Kuvatoimistobisneksen kotimainen kuningatar oli vuosikymmenten ajan mukana Lehtikuvan toiminnassa eri rooleissa.

Avatar photo

24. kesäkuuta 2024
”Omaa kriisiä” odotellessa – STT:n seuraava EU-kirjeenvaihtaja Sanna Raita-aho tuntee tulevan asemapaikan haasteet

STT:n seuraava EU-kirjeenvaihtaja on toimittaja Sanna Raita-aho. Hän aloittaa työnsä Brysselissä tammikuussa 2025, joten pestin alkupuoleen vaikuttaa esimerkiksi Yhdysvaltain marraskuisten presidentinvaalien lopputulos.

Avatar photo

21. toukokuuta 2024
STT:n toimitusjohtajasta uutistoimistojen kehitysverkosto MINDSin hallituksen puheenjohtaja

MINDS on Suomen Tietotoimiston tärkein kanava uutistoimistojen välisen yhteistyön ylläpitämisessä. STT:n toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen on verkoston hallituksen uusi puheenjohtaja.

Avatar photo

7. toukokuuta 2024
Kaikki julkaisut