Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

 

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Mediat tavoittelevat lukijoita uutiskirjeiden avulla — kuitenkin vain pieni osa lukijoista tulee juttujen pariin niiden kautta

Moni suomalaismedia tekee uutiskirjeitä, mutta miksi? Suomen Tietotoimisto halusi selvittää, mitä merkitystä uutiskirjeillä on suomalaiselle uutismedialle eli STT:n asiakkaille.

Avatar photo

15. toukokuuta 2023
Lehtikuvan kuvakaupan beta-vaihe päättyi – Kuvakauppa toimii nyt edeltäjäänsä nopeammin

Lehtikuvan kuvakaupan beta-vaihe päättyi huhtikuun alkupuolella, jolloin Kuvakauppa myös siirtyi kokonaan osoitteeseen https://lehtikuva.fi/. Hakulogiikkaa on rakennettu vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita ja kuvien ostoprosessi on tehty sujuvaksi.

Avatar photo

7. huhtikuuta 2023
Lehtikuvan Jussi Nukarin kuvasarja nousi yleisön suosikiksi Kuvajournalismi 2022 -kilpailussa

Lehtikuvan kokenut uutiskuvaaja Jussi Nukari voitti Yleisön suosikki -sarjan Kuvajournalismi 2022 -kilpailussa, ja saavutti lisäksi kunniamaininnan henkilökuvasarjassa.

Avatar photo

31. maaliskuuta 2023
Uutissuunnittelu on STT:ssä joukkuelaji

STT Luotsi on uusi tapahtumatietopalvelumme, joka on juuri äskettäin korvannut monille asiakkaillemme tutuksi tulleen STT Pro -palvelun. Tässä artikkelissa kerromme siitä, miten tapahtumatietoa käsitellään ja miten uutissuunnittelua johdetaan uutistoimistossamme.

Avatar photo

22. maaliskuuta 2023
Kaikki julkaisut