Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

 

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Heikki Saukkomaa seurasi pankkiryöstäjää satoja kilometrejä – Mikkelin panttivankidraama tallentui Lehtikuvan kuviin

Heikki Saukkomaan elokuun 8. päivänä 1986 alkaneesta työvuorosta voisi tehdä elokuvan. Mikkelin pankkivankidraamaa todistanut Lehtikuvan konkarikuvaaja kertoo videolla huiman tarinansa.


8. elokuuta 2022
Oikeussalien kautta Brysseliin: Mikko Gustafsson on STT:n seuraava EU-kirjeenvaihtaja

Mikko Gustafsson on STT:n uusi EU-kirjeenvaihtaja. Hän aloittaa työt Brysselissä loppukesästä. Gustafsson on tullut tunnetuksi rikos- ja oikeusaiheisiin erikoistuneena toimittajana niin STT:llä kuin Helsingin Sanomissakin.


11. heinäkuuta 2022
Lyömätön joukkue pubivisoissa – STT:n kuvatoimittaja kertoo videolla työstään

Kuvatoimittajien määrä on vähentynyt tiedotusvälineissä, mutta Suomen Tietotoimistossa työskentelee kaikkiaan kuusi kuvatoimittajaa. He huolehtivat Lehtikuvan uutiskuvavirrasta ja vastaavat siitä, että kuvaajat ovat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan.


30. toukokuuta 2022
Uutistoimistot STT:n silminä ja korvina maailmalla – Italian ANSA uusin kumppani STT:n verkostossa

Pienenä uutistoimistona STT:llä ei ole mahdollisuutta lähettää omia toimittajia jokaiseen maailman kolkkaan. Alati kasvavan yhteistyöverkon avulla STT:n on kuitenkin mahdollista olla muilla tavoin läsnä eri puolilla maailmaa. Verkostoon kuuluvat omien toimittajien ja avustajien lisäksi muut uutistoimistot.


6. toukokuuta 2022
Kaikki julkaisut