Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Koutsina kasvattajaseurassa – toimituspäällikkö Janne Huuskosen työssä yhdistyy ihmislähtöisyys ja teknologinen ajattelu

STT:n tuoreimman toimituspäällikön Janne Huuskosen työkirjo on laaja: Esihenkilövastuiden ja päätoimittajan sijaistamisen lisäksi Huuskonen osallistuu myös muun muassa kehityshankkeisiin. Nykyisessä työssä kokenut ja palkittu journalisti pitää erityisen antoisana osana toimittajakollegoiden sparraamista.

Avatar photo

12. syyskuuta 2023
Läpinäkyvää tiedonhankintaa ja uteliasta mieltä – STT:n ohjeet tekoälystä toimitustyössä julki

Journalisti törmää yhä useammin tekoälyllä tuotettuun sisältöön tai käyttää itse tekoälysovelluksia työssään. Siksi on tärkeää, että alalla on sekä ymmärrystä tekoälystä että pelisääntöjä sen käyttöön.

Avatar photo

22. kesäkuuta 2023
Tekoäly tietotoimistossa: STT ei tingi uutisten aitoudesta

STT on linjannut tekoälyn käyttöä eri palveluissaan. Periaatteena on, että yleisön pitää voida kaikissa tilanteissa luottaa tietotoimiston tuottamaan ja välittämään tekstiin ja kuvaan.

Avatar photo

22. kesäkuuta 2023
Mediat tavoittelevat lukijoita uutiskirjeiden avulla — kuitenkin vain pieni osa lukijoista tulee juttujen pariin niiden kautta

Moni suomalaismedia tekee uutiskirjeitä, mutta miksi? Suomen Tietotoimisto halusi selvittää, mitä merkitystä uutiskirjeillä on suomalaiselle uutismedialle eli STT:n asiakkaille.

Avatar photo

15. toukokuuta 2023
Kaikki julkaisut