Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

 

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Toimituspäällikkö Laura Kolu palkittiin suomalaisen uutisjournalismin hyväksi tehdystä työstä

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto on myönnetty Suomen Tietotoimiston 24h-toimitusta johtavalle toimituspäällikkö Laura Kolulle. Perinteikäs ja arvostettu tunnustus on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Avatar photo

23. marraskuuta 2022
”Minäkö se olin, joka hävitti sosialismin Euroopasta?” – Konkarikuvaaja Kainulainen oli paikalla, kun Berliinin muuri murtui

Lehtikuvan eläköitynyt kuvaaja Martti Kainulainen muistelee videolla syksyä 1989 ja päiviä, jotka johtivat Berliinin muurin murtumiseen 33 vuotta sitten.

Avatar photo

8. marraskuuta 2022
Kenguruiden rinnalle ilmestyivät kojootit – STT:n yövuoroja tehdään nykyään myös Yhdysvaltojen länsirannikolta

STT:n yövuoroja tehdään nyt runsaasti Yhdysvalloista käsin. STT siirsi yövuorotoimintansa pääosin ulkomailla tehtäväksi jo vuonna 2014, jolloin ensimmäiset ”uutiskengurut” lähtivät työkiertoon Sydneyyn.

Avatar photo

4. marraskuuta 2022
STT palkittiin avoimuudesta – verkkohyökkäyksen jälkeinen viestintä katsottiin Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksen arvoiseksi

Kesällä verkkohyökkäyksen kohteeksi joutunut Suomen Tietotoimisto on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin jakaman Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksen. Tunnustuksen perusteluissa STT:tä kiitettiin kyberhyökkäyksen jälkeisestä avoimesta viestinnästä, joka on hyödyttänyt myös muita organisaatioita.

Avatar photo

25. lokakuuta 2022
Kaikki julkaisut