Uutiset

STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutissyötteestä voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.

Yritysasiakas, haluatko tärkeimmät uutiset kännykkääsi? Tilaa STT Tekstiviestiuutiset.

Poimintoja tuoreimmista uutisista

ladataan sisältöä. . .

STT:n blogissa

Uutiskuvaaja Emmi Korhonen oli STT:n silmät, korvat ja kohmeiset sormet Raja-Joosepissa

STT:n Emmi Korhonen lensi kuvausmatkalle Lappiin, kun itärajan rajanylityspaikat suljettiin Raja-Jooseppia lukuun ottamatta. Tällä kertaa Korhonen työskenteli ilman toimittajatyöparia, joten työnkuvaan kuului muun muassa tavanomaista enemmän tarkkailua ja tunnelmien välittämistä kotitoimitukseen.

Avatar photo

28. marraskuuta 2023
STT sai JSN:ltä langettavan päätöksen

Suomen Tietotoimisto on saanut Julkisen sanan neuvostolta langettavan päätöksen koskien uutista, joka käsitteli aktivistien Helsinkiin avaamaa huumeiden käyttöhuonetta.

Avatar photo

10. marraskuuta 2023
Koutsina kasvattajaseurassa – toimituspäällikkö Janne Huuskosen työssä yhdistyy ihmislähtöisyys ja teknologinen ajattelu

STT:n tuoreimman toimituspäällikön Janne Huuskosen työkirjo on laaja: Esihenkilövastuiden ja päätoimittajan sijaistamisen lisäksi Huuskonen osallistuu myös muun muassa kehityshankkeisiin. Nykyisessä työssä kokenut ja palkittu journalisti pitää erityisen antoisana osana toimittajakollegoiden sparraamista.

Avatar photo

12. syyskuuta 2023
Läpinäkyvää tiedonhankintaa ja uteliasta mieltä – STT:n ohjeet tekoälystä toimitustyössä julki

Journalisti törmää yhä useammin tekoälyllä tuotettuun sisältöön tai käyttää itse tekoälysovelluksia työssään. Siksi on tärkeää, että alalla on sekä ymmärrystä tekoälystä että pelisääntöjä sen käyttöön.

Avatar photo

22. kesäkuuta 2023
Kaikki julkaisut