Nasdaq Helsinki

Ammattimaisia kuvia räätälöityyn tarpeeseen

Nasdaq, Inc. on pörssitoimialan johtava yritys, joka tarjoaa kaupankäynti-, pörssiteknologia- ja listayhtiöpalveluita kuudella mantereella. Nasdaqin pörsseihin on listattu yhteensä yli 3 600 pörssiyhtiötä. Nasdaq Nordic käsittää Nasdaq-konsernin pohjoismaiset ja baltialaiset pörssit Helsingissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Islannissa, Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Nasdaq Helsinki tunnetaan myös nimellä Helsingin pörssi.

Haaste

Nasdaq Helsinki tarvitsi ammattitaitoisen valokuvaajan dokumentoimaan isännöimänsä YK:n alaisen seminaarin tapahtumia Helsingin Pörssitalossa. Tilaisuudesta tarvittiin monenlaista kuvaa, koska osallistuvia tahoja oli useita. Osa kuvista haluttiin käyttöön jo tilaisuuden aikana.

Ratkaisu

STT:n kuvatoimittaja kuunteli Nasdaq Helsingin toiveet ja valitsi toimeksiantoon sopivan kuvaajan. Kuvattavat aiheet ja aikataulun kuvatoimittaja suunnitteli yhdessä Nasdaqin viestinnän kanssa. Tilaisuuteen lähetetty kuvaaja sai selkeän toimeksiannon. Lisäksi YK:n edustaja kertoi omat toiveensa vielä hetki ennen kuvauksen alkua.

Toteutus

Nasdaq Helsinki sai kuvia käyttöönsä jo tapahtuman aikana ja julkaisi osan kuvista Facebookissa ja Twitterissä välittömästi. Tapahtuman jälkeen yhtiö sai kaikki kuvat omaan käyttöönsä kaikilla oikeuksilla. Sekä Nasdaq Helsinki että YK:n alainen UNCTAD käyttivät niitä omissa viestinnän sisällöissään heti tilaisuuden jälkeen sekä sosiaalisessa mediassa että verkkosivuillaan. Tilaisuudessa otetuille kuville on tarvetta edelleen molempien tahojen verkkosivuilla ja sisäisessä dokumentaatiossa, mm. Nasdaq-konsernin intranetissä.

“Kiitos kuvista. Ne ovat aivan loistavia, juuri sellaisia kuin YK halusi. Myös YK:n edustajat halusivat välittää kiitoksensa erinomaisen ammattitaitoiselle kuvaajalle. Suuret kiitokset vielä kerran.”

Heli-Kirsti Airisniemi, Nasdaq Helsinki

Tilaa kuvaus

Tarvitsetko juuri oman organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyn kuvauksen? Ota yhteyttä kuvamyyntiimme (09) 6958 1220, kuvamyynti(at)stt.fi.