MSN

Kuvitettuja uutisia vuorokauden ympäri

MSN.fi on tietotekniikkajätti Microsoftin verkkopalvelu, jonka ytimen muodostaa laaja valikoima uutis-, viihde- ja lifestylesisältöjä eri mediataloilta ja sisällöntuottajilta Suomesta ja maailmalta. MSN.fi:n kautta voi myös kirjautua Microsoftin palveluihin, esimerkiksi Outlook-sähköpostiin ja Skypeen. Palvelu toimii saumattomasti kaikilla päätelaitteilla ja se tavoittaa Suomessa kuukausittain yli 1,4 miljoonaa kävijää.

Haaste

Vuonna 2014 Microsoft uudisti MSN.fi-sivustonsa tekemällä siitä laajan uutis-, viihde- ja lifestylesisältöjä tarjoavan kokonaisuuden. MSN tarvitsi palveluihinsa reaaliaikaisesti tuotettua, kuvitettua uutismateriaalia vuorokauden ympäri.

Vaatimuksina olivat luotettavuus, nopeus, monipuolisuus sekä uutisiin liitetyt laadukkaat kuvat.

Ratkaisu

STT Nettiuutiset ovat uutisia, jotka sopivat sellaisenaan nettiin ja muihin reaaliaikaisiin palveluihin. Nettiuutispalvelusta MSN saa sivuilleen STT:n julkaisemat merkittävimmät ja kiinnostavimmat uutiset ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Juttuihin liitetään STT:n tekemää grafiikkaa ja Lehtikuvan kuvia. Jutuilla on keskeinen rooli osana MSN.fi:n tarjoamaa uutiskokonaisuutta. Lisäksi MSN:llä on käytössään Lehtikuvan LKS-uutiskuvapalvelu, josta he voivat valikoida ja julkaista lisää kuvia sekä videoita sivustollaan.

Toteutus

STT rakensi MSN:lle feedit, joiden kautta asiakas saa STT:n Nettiuutiset sivuilleen. Uutiset toimitetaan asiakkaalle NewsML-formaatissa. MSN:n oma paikallinen tiimi valitsee materiaalista julkaistavat sisällöt.

Sivustoon voit tutustua täällä.

“Yhteistyö STT:n kanssa takaa, että MSN.fi tarjoaa aina ajankohtaisimmat uutiset Suomesta ja maailmalta.”

Suomen MSN-toiminnoista vastaava Jaakko Saini, Microsoft

Lisätietoja

Haluatko tilata Nettiuutiset tai Uutiskuvat omaan käyttöösi? Ota yhteyttä STT Mediapalveluihin mediapalvelut(at)stt.fi, (09) 6958 1334.

Tutustu STT:n Nettiuutisiin täällä ja Uutiskuvapalveluun täällä.