Uutis- ja viestintäsuunnittelun avuksi tarkoitettu STT Pro -palvelu on suljettu maaliskuussa 2023. STT Pron sisältämät tapahtumatiedot on samalla siirretty uuteen STT Luotsi -palveluun. STT Luotsi sijaitsee monille Suomen Tietotoimiston asiakkaille tutussa Mediapankki-portaalissa.

STT Luotsi sisältää journalistien kokoamaa ja kuratoimaa tapahtumatietoa. Palvelu on yhtä lailla uutismedioiden kuin viestintäsuunnittelun apuvälineitä tarvitsevien yritysten ja yhteisöjen käytettävissä.

Mediapankin etusivulta voi testata, onko sinulla jo työnantajasi kautta tunnukset STT Luotsiin. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Unohditko salasanasi? -kohtaan. Jos sinulla ei ole tunnusta, aivan kirjautumissivun alalaitaan tulee siitä ilmoitus. Jos sinulla taas on tunnus, saat sähköpostiviestin, jonka sisältämän linkin kautta pääset luomaan salasanan itsellesi. (Huom! Tarkista myös roskapostikansio siltä varalta, että linkkiviesti päätyy sinne).

Jos sinulla ei ole tunnuksia tai organisaatiollasi ei ole vielä lainkaan Luotsia käytössään, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostiosoitteella mediapalvelut(at)stt.fi